8 Ağustos 2012 Çarşamba

STAND-ŞENLİK HAZIRLIKLARI


Biliyorum çok imal ettim blogumu ama malum ramazan. Açlık susuzluk değilde, bir halsizlik bir dermensızlık var üzerimde. Pekte bişey yapamadım gerçi bu aralar hatta hatta çekilmiş fotografları bile düzelmeye üşeniyorum. Haziran ayında gerçekleşen Bebek Şenliği için hazırladığım takı standlarını sizlerle paylaşacağımdan bahsetmiştim. Ve anca sıra geldi...


Şenliğe katılacağım kesinleşince ve Şenlik organizasyonu bize sadece masa vereceği için ürünlerimi nasıl sergileyeceğim derdi sardı. İlk defa katılıyorum o kadar ürünü nasıl sergileyeceğim diye düşün düşün. Bebek Şenliği sahilde olacağı için deniz konsepti olsun dedim. Kolyeleri bir şekilde bir yerlerden sallandırmam gerekiyordu ki masada broşlara yer kalsın. Daha önde hazırladığım kapı süsleri gibi deniz sosisi kullandım. Karaköy'den hazır can simidi alayım, hatta hatta takıları sergilemek için boyunluklar bileklikler arayım dedim ilk önce ama hem pahalı geldi hemde daha sonra ben onları ne yapacağım diyede düşünmedim değil. Yarım deniz sosisini kumaşla kaplayıp hamak ipiyle simidi hazırlayıp deniz kabuklarıyla süsledim.


Nezamandır balkonda birşeyler yaparım diye durak kırık çerçeveyi de aynı kumaşla kaplayıp orta kısmına tül gererek küpelik yaptım. 

Boş bir dolap vardı onuda kaplayıp orta kısmına logomu çıkartma kağıtlarından keserek yapıştırdım.
Daha sonra ona babam kancalar çaktı birkısım kolyeyi onda sergiledim.

İki Pringles kutusunu koli bantıyla yapıştırdıktan sonra evayla kapladık sağolsun babam çok yardımcı oldu.
Ben rolll on olarak FA kullanıyorum ve biten rollonların toplarını atmama gibi bir alışkanlığım var nedense birgün biryerde kullanırım diye heralde ki o gün için acayip işimizi gördü. Pringles kutularından bilekliklik yaptık. Ama dönmemesi için roolonların toplarıyla ayak yaptık hem yerden mesafesi yükseldi hemde sabitlendi.

Standın üst kısmından kolyeleri sallandırmak için Cağaloğlu'ndaki filmciden rica ettim çıkan film rulolarını bana ayırdı, kumaşlarla ve iplerle kapladım. Okadar işimizi gördüki standımızda anlatamam. Kolyeleri ve diğer broşları tokaları iğnelerle tutturduk ki çıkartıp takması çok daha kolay oldu.


Büyük köpük straforlarımız vardı onlarda birçok ürünün sergilenmesi için ideal.
Eğer sizde bir kermese, fuara ve şenliğe katılacaksanız umarım fikir vermiş olur.

Şenlikle ilgili fotoları görmek isteyenler için 

4 yorum:

Yasemin Kızılırmak dedi ki...

ne kadar güzel eminim çok zevk alarak yapmışsınızdır insanın kendi ürünlerini sergilemesi hele hele de insanlar tarafından beğenilerek alınması bence çok gurur verici ellerinize sağlık ilerde bir gün ben de böyle bir şey yapabilirim inş.

Yelda dedi ki...

Yasemin Hanım yorumunuz için çok teşekkür ederim. Maddiyattan daha önemlisi verdiği manevi haz sonsuz mutluluk veriyor insana. Hiç beklemediğim anda gerçekleşen birşeydi inşallah bu mutluluğu en yakın zamanda sizde tadarsınız. Sevgiler

Adsız dedi ki...

Yelda Hanım'ın standına uğramış olmakla kendimi şanslı adlediyorum.Şahane aksesuarlar vardı.Ay yıldız yüzüğümü çooook severek takıyorum:) Başarılarınız daim olsun,gülen yüzünüz hiç solmasın:) Ceyhan Sokulluoğlu

Yelda dedi ki...

Bende sizlerle tanışmış olmaktan dolayı çok mutluyum benim için asıl mutluluk benden bir parçanın sizlerde olması güle güle kullanın sevgiler.