29 Kasım 2012 Perşembe

Zeytinli Kaşarlı Kızarmış Ekmek


En sevdiğim şeylerden biride kızarmış ekmektir.
Her türlüsüne bayılırım. 
Bu seferde fırında yaptım.


Hem basit hem lezzetli hemde bayat ekmekleri değerlendirmek için ideal bir yöntem.


Ekmekleri yumurtalayıp yağlı kağıdın üzerinde tepsiye diziliyor.


Hafif kızarınca üzerine zeytin ve kaşarı koyup birazdaha fınında kızarmaya bırakılıyor.


Ve çayla afiyetle yeniyor.

Sevgiler

9 yorum:

Anisa Diko dedi ki...

mmmmmm.... Bende bayılırım buna birde domatesli kaşarlı oda çok güzel oluyoru. Afiyet olsun :)

http://www.dikostyle.com/

SİHİRLİ OKLAVA dedi ki...

ben de çok severimmmm..hatta ne zamandır da yapmamıştım canım çekti şimdi..ellerine sağlık..

Merve dedi ki...

çok da severim , öğrencinin baş yardımcısıdır :)

Yelda dedi ki...

Anisa diko deneyeceğim eminim güzel oluyordur sevgiler

Yelda dedi ki...

Sihirli Oklava teşekkürler, haydi mutfağa...

Yelda dedi ki...

Sihirli Oklava teşekkürler, haydi mutfağa...

Yelda dedi ki...

Mervecim benim gibi sevenleri görmek ne güzel, birde makarnayı seviyordur öğrenciler değilmi?

Cocukla Cocuk dedi ki...

Kızarmış ekmek ve peynirin her çeşidine bayılırım. Pazar kahvaltısına da çok yakışır bu tarif, sabah yapayım :)

LiliMini dedi ki...

off enfes görünüyor gece gece canım çekti valla :)