18 Mayıs 2009 Pazartesi

Annemin Dantel Anglez Örtüsü

Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Geçen hafta çok yoğun bir çalışma temposu içindeydim. Doğru dürüst ne sizlerin bloglarına bakabildim nede kendi bloguma yorum yazanlara dönebildim. Bunun için kusuruma baklayın artık. Birde eylül doğumlular bu ay içinde elektronik aletlerde problemler yaşayabilir deniyordu pek bu tarz şeylere inanmasamda bilgisayarımdaki aksaklıklar üzerine yoğun iş tempomda iyice sinirlerimi bozdu. Telefonum kendi kendine kapanmaya başladı. Evdeki makina her ne kadar elektronik olmasada dikmemeye başladı. İnşallah bu aksilikler geçen haftada kalır ve bu hafta bizler için çok güzel geçer. Bu hafta sonu İstanbul tabiri caizze cayır cayır yandı. Bu ayda ben böyle sıcak görmedim. Cumartesi işten çıkıp eve gelirken terler sırtımdan süzüldü.
Montları şıkartıp heralde ceketleri giyemeden askılılarla dolaşacağız artık.
Sizlere daha önce annemin dantel anglez örtüsünden bahsetmiştim.
O örtüyü sonunda bitirdi hatta çok oldu bitireli ama hocaları çok beğenip okulun panosuna asınca son halini fotoğraflayamamıştım. Bir iki günlüğüne getirde çekeyim deyince haftasonu için getirdi annemde. Ve sizlerle bitmiş halini paylaşmak istedim.

Bu örtü annemin tamamen serbest çalışması.
Dantel anglez teknikleri dışına çıkıldı. Kimi Dantel anglezi elde birleştirerek yapsada annem makinada birleştirdi. Sonucun pek ümitli olacağını zannetmiyordum ama hoşuma gitti. Çok şık oldu serince.

Sizce nasıl olmuş ?

Sevgiler herkese


8 yorum:

GeCe dedi ki...

muhteşem olmuş eline sağlık annenin bende böyle bir sıcak hiç görmedim mayıs ayında

MAVİANNE dedi ki...

çok şık ben çok beğendim
ellerine sağlık

LEMAN dedi ki...

anacıgının ellerıne saglık ee nerden gelıyor maharetın belli

ENGİN İN ANNESİ dedi ki...

ANNEMİN ELLERİNE SAĞLIK.. İSTANBULA GELDİĞİMDE ÇOK GÜLMÜŞTÜM BÖYLE OLMAZ DİYE. AMA OLMUŞ. ÇOK TA GÜZEL OLMUŞ..
İSTANBUL ÇOK SICAKMIŞ..SİZ BİR DE ANTALYA YI GÖRÜN..
LEMANİNİĞNESİNDEN BEN DE AYNI ANNENİN KIZIYIM AMA YETENEK SIFIR:))

Unknown dedi ki...

çok şık annenizin ellerine gözlerine sağlık.
harika görünüyor

Unknown dedi ki...

Dantel anglez herzaman hayranlıkla izlediğim bir teknik.örtüde nasıl güzel olmuş.annenin emeğine sağlık Yeldacım.Harika olmuş.

Cocukla Cocuk dedi ki...

annenin elleri dert görmesin harika olmuş bu da diğerleri gibi..elektronikte yaşadıkların büyük tesadüf olmuş ama çok ilginç değil mi

nalan dedi ki...

Cok begendim;serbest calismalar ozgun oluslari nedeniyle her zaman tercihimdir zaten.Enginin annesi,birgun sen de baslarsin ve ne cevherler sakladigina kendin de sasarsin.
Ayrica da senin eserin de muhtesem.Biz de onu cok seviyoruz,bi numara buyugu de biz de var.19 aylik
Yeldacigim bense omrumun en guzel yazini geciriyorum.Esintili ve bunaltmayan bir sicagi var buranin.sabaha karsi da yorgana iyice bir sariliyorsun.iklimini cok begendim