21 Eylül 2008 Pazar

KAPI SÜSÜ - Bir çocuğun sahip olabileceği en iyi Kuzen



Haftasonu okullarda tatil olduğu için en ufak teyzem kızı YANKI'yla bize geldiler. Teyzemle annemin arası 20 yaş, Yeşim'le 4, benimle 5 yaş. Ufakken pek geçinemesekte şimdi iyi anlaşıyoruz. Yankı'ya kuzeniz ama o bizin evin torunu. Çok güzel bir bebekti, çokta akıllı. Halada öyle.
Ekim'de 8 yaşına basacak. Kurduğu cümleleri, seçtiği kelimeleri bir duysanız. Bu seferki bombası hepimizi ağlatacaktı. Engin bebek için yaptığımız kapı süsü ve anı defterini görünce, ne kadar akıllıda olsa bir kıskançlık başladı, bana yapmadın ama dedi. Bende aşkım sanada yaparız dedim. Bu sefer dönüp bana "Bir çocuğun sahip olmak isteyebileceği en iyi kuzensin" demez mi. Herkes birbirine baktı. E bu lafın üzerine yapmasan olmaz. Bu sefer Yankı'nın odası için Kapı süsü yaptık. Engin bebeğinki gibi Ay olacak, süslemeleri Papatyalarla olsun istenince bu konsepte uygun birşey yaptık. İftara kısa bir zaman kala ortaya çıkan sonuç fena olmadı. Engin bebekten önce kapısına asacağı için çok mutlu oldu Yankı.
Birde siparişi var Doğum Günü Hediyesi olarak Anı Defteri istiyor.
Haydi kolay gelsin.

2 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

Çok güzelmiş kapı süsü. Çocuklar hep doğruyu söylerler demekki en iyi kuzensin.

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Şebnem ben..9 aylık hamileyim.Bebek sepeti, bebek şekeri, kapı süsü ve anı defteri hazırlamak istiyorum..Adana da oturuyorum..Yaptıklarınıza bayıldım:))..Ben de sizden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum..Az zamanım kaldı...Fikir verirseniz çok sevinirim...Görüşmek dileğimle.:)