29 Ağustos 2010 Pazar

HERKES BAYRAKLARINI ASMAYI UNUTMASIN

'NE MUTLU TÜRKÜM' DİYEN HERKESİN BAYRAMINI KUTLUYORUM.
VE Bayraklarınızı asmayı unutmayın diyorum.
İYİ BAYRAMLAR

21 Ağustos 2010 Cumartesi

PAKİSTAN'a bir Elde Siz uzatın


Arkadaşlar biliyorum epeyden beri yokum. Ramazan malum oruç beni bayağı sarstı. Aslında oruç çarpmadı da sıcaklar mahvetti. Allahtan işyerim klimalı gün içinde hiç bir problem yok Allah'a çok şükür ama işten eve dönerken sıcak beni sarsıyor. Onun içinde herşey normal iftardan sonrada bir heravet çöküyor birşey yapmak istemiyor insanın canı. Birde bilgisayarımın adaptörü arızalandı. Garatti süresi içindeydi Allahtan HP sağolsun kargoyla adaptörü gönderdi. İşyerinde bile bilgisayarlar konusunda teknik servislerle çok problem yaşarken 2 günde parçanın elime hiçbir ücret ödemeden gelmesi beni mutlu etmedi desem yalan olur.

Gelelim asıl konuya. Pakistan'da yaşanan sel felaketini duymayanınız kalmamıştır. Yaşandığı günden beri televizyonlarda halkın yaşadıklarını seyrederken şu mübarek günlerde insanın etkilenmemesi içten bile değil. Dün annemle konuşuyorduk nasıl yardım etsek diye. Şimdi blogları dolaşırken iki müthiş bayanın ÇOCUKLA ÇOCUK blogunda bu konuyla ilgili yazıyı okununca hemen yardımımı yaptım. Bu tarz şeyleri söylemek taraftarı değilimdir ama lütfem sizlerde çok ufak miktarlarla bile olsa yardımlarımızı esirgemeyin
Pakistan'da yaşanan bu olaylara duyarsız kalmayın.

Yardım için gerekli olan bilgileri tekrar yazmıyorum, sizi ÇOCUKLA ÇOCUK'a yönlendiyorum.
Açlığın, susuzluğun nedemek olduğunu anladığımız şu kutsal günlerde herkesi yardıma davet ediyorum.


10 Ağustos 2010 Salı

HAYIRLI RAMAZANLAR

Tatil bitti. İstanbul'a geleli bir hafta oldu ama sıcaklardan blogumu güncellemek bile içimden gelmiyor inanın.
Sadece sizlere hayırlı ramazanlar dilemek istedim. Bu sıcaklarda Allah kuvvetini verecek inşallah ama günde neredeyse bir damacana su içen benim için nasıl geçecek bilemiyorum.

Herkese güzel bir diliyorum
Hayırlı Ramazanlar
Sevgiler